9 t/m 13 juli en 13 t/m 17 augustus Zomerweek Beeldhouwen (1 en 2)

In vijf dagen leer je, al doende, de basis van het beeldhouwen in steen: ontwerp, uitvoering en afwerking. In vijf dagen kun je in een zachtere steensoort het plezier van vormgeven ontdekken of, bij meer ervaring, in een groot formaat en juist een wat hardere steen kiezen. Andere technieken uitproberen. Je krijgt veel individuele vrijheid. Je kiest zelf met welke steensoort je wilt werken en wat je maakt. Gedurende de cursus werk je zelfstandig, in je eigen tempo. Daarbij krijg je de nodige begeleiding en instructie.

Een week lang beeldhouwen brengt nieuwe ervaringen, ideeën en de mogelijkheid ze uit te voeren. 

Waarom naar Frankrijk als er een Hazenkoog is?

Atelier16 is een lichte en fijne werkplaats met voldoende beeldhouwbokken en gereedschap, gelegen in een kleinschalig industrieterrein aan de rand van Alkmaar.

Kosten: € 385 per zomerweek inclusief Bourgondische lunch, koffie/thee, exclusief materialen. Het is ook mogelijk 3 of 4 dagen te komen; graag in overleg

Waar: Hazenkoog 24B, 1822BS in Alkmaar. We werken van 9:30 -16:30 uur. Bij de keuze en aankoop van uw steen kan ik u adviseren.

Ook kun je een workshop cadeau doen met een Cadeaubon!

Download informatie als PDF

Opgave bij voorkeur via mail – natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar op 06 50605027 (minder bereikbaar op maandag en woensdag).