Cursussen en workshops

Mijn enthousiasme voor het beeldhouwen en de belangstelling voor de beeldhouwkunst deel ik graag met mensen; mijn atelier is geschikt voor groepen tot 8 personen, licht en goed bereikbaar. Er is voldoende basisgereedschap aanwezig.

Vanwege de corona-maatregelen zullen de cursussen opgeschort worden - per 1 maart is het mogelijk individueel een uur les te boeken; kijk hiervoor op : Click & Collect lessen

Op dinsdagvond, woensdag ochtend en -middag geef ik cursussen beeldhouwen in steen/hout, ook voor het werken in was of klei is ruimte.

Een cursus bevat 15 lessen van 3 uur en de kosten daarvan zijn € 305 (incl. koffie/thee/koek, excl. materialen).

Op de maandagavond geef ik een cursus Om&Om; 8 avonden om de week van 19:30 tot 22 uur. Start: 2 september - de kosten zijn €170 (incl. btw/koffie/thee/koek, excl. materiaal)

Regelmatig geef ik (1 en) 2-daagse workshops!

Onderwerpen van de workshops zijn: portret- of modelboetseren (met levend model), het fijn bewerken van steen - reliëfs en letters, de basis van vormgeven, oloide (gesloten en open) maken.. Daarnaast geef ik 2-daagse workshops met een thema waarbij de beleving centraal staat, zoals rouwverwerking, godinnen in de vrouw - in deze workshop combineren we beeldhouwen met schrijfopdrachten; geef ik samen met tekstschrijver Marije Verbeeck. In alle workshops geniet u Bourgondische lunches!

Voor zakelijke workshops zet ik mijn jarenlange ervaring in dienst van de doelstelling(en) van mijn opdrachtgever

Er kunnen vele aanleidingen zijn voor een workshop; creativiteit leent zich om plezier te maken, om ’handig’ te worden, om te verwerken, om samen te werken, kortom is een instrument tot levenskunst op alle gebieden. Aanmelding graag per email of inschrijfformulier.

beedhouw cursussen workshops