Cursus beeldhouwen

Cursus beeldhouwen bij Atelier 16 in Noord Holland

Mijn enthousiasme voor het beeldhouwen en de belangstelling voor de beeldhouwkunst deel ik graag met mensen. Atelier16 in Alkmaar, Noord-Holland, is geschikt voor cursussen beeldhouwen aan groepen tot 8 personen en goed bereikbaar vanuit Amsterdam. Op dinsdagvond en woensdag geef ik cursussen beeldhouwen in steen en/of hout. In ons sfeervolle atelier in Noord-Holland verwelkomen wij u graag voor een cursus beeldhouwen, wij bieden ook meerdaagse cursussen beeldhouwen.

Een cursus beeldhouwen is vormgeven, hakken en boetseren

Activiteiten binnen de cursus beeldhouwen zijn: modelboetseren, portretboetseren (beiden naar levend model), letterhakken en reliëf hakken in steen, vormgeven in hout, mallen maken en eenvoudig beeld afgieten. Tijdens alle cursussen beeldhouwen geniet u van een Bourgondische lunch! Een cursus beeldhouwen bij Atelier 16 in Noord-Holland is een belevenis waarbij u naar huis zult gaan met een echte eigen creatie.

Zakelijke cursus beeldhouwen

Voor bedrijven en zakelijke opdrachtgevers uit Noord-Holland zet ik mijn jarenlange ervaring in dienst van uw doelstelling(en). Er kunnen vele aanleidingen zijn voor een workshop of een cursus beeldhouwen. Creativiteit leent zich om plezier te maken, om ’handig’ te worden, om te verwerken, om samen te werken, aan teambuilding te doen. Kortom, Atelier16 in Noord-Holland, waar beeldhouwen een aanzet is tot levenskunst op alle gebieden.