Cursus beeldhouwen - Alkmaar

Cursus beeldhouwen bij Atelier 16 in Alkmaar

Mijn enthousiasme voor het beeldhouwen en de belangstelling voor de beeldhouwkunst deel ik graag met mensen. Atelier 16 in Alkmaar is geschikt voor cursussen voor groepen tot 8 personen en is goed bereikbaar. Op dinsdagvond en woensdag geef ik cursussen beeldhouwen in steen en/of hout. In ons sfeervolle atelier in Alkmaar verwelkomen wij u graag voor een cursus beeldhouwen, wij bieden ook meerdaagse cursussen beeldhouwen aan.

Een cursus beeldhouwen is vormgeven, hakken en boetseren

Activiteiten binnen de cursussen beeldhouwen zijn: modelboetseren, portretboetseren (beiden naar levend model), letterhakken en reliëf hakken in steen, vormgeven in hout, mallen maken en eenvoudig beeld afgieten. Tijdens alle cursussen geniet u van een Bourgondische lunch! Een cursus beeldhouwen bij Atelier 16 in Alkmaar is een belevenis waarbij u naar huis gaat met een echte eigen creatie.

Zakelijke cursus beeldhouwen

Voor zakelijke workshops stel ik mijn jarenlange ervaring beeldhouwen in dienst van de doelstelling(en) van mijn opdrachtgever. Er kunnen vele aanleidingen zijn voor een cursus beeldhouwen: creativiteit leent zich om plezier te maken, om ’handig’ te worden, om te verwerken, om samen te werken, teambuilding. Kortom, Atelier 16 in Alkmaar, waar beeldhouwen een aanzet is tot levenskunst op alle gebieden.