Nieuws

Atelier16 kijkt terug op een dynamisch jaar; volle cursussen, vele workshops en bijzondere opdrachten - met veel plezier!!
We hopen natuurlijk altijd te groeien, maar liever gewoon in beweging te blijven, te verdiepen en te verbreden..

Agenda

9 t/m 13 juli en 13 t/m 17 augustus Zomerweek Beeldhouwen (1 en 2)

In vijf dagen leer je - al doende - de basis van het beeldhouwen in steen: ontwerp, uitvoering en afwerking. In vijf dagen kun je in een zachtere steensoort het plezier van vormgeven ontdekken of - bij meer ervaring - in een groot formaat en juist een wat hardere steen kiezen. Andere technieken uitproberen. Je krijgt veel individuele vrijheid. Je kiest zelf met welke steensoort je wilt werken en wat je maakt. Gedurende de cursus werk je zelfstandig, in je eigen tempo. Daarbij krijg je de nodige begeleiding en instructie.

Een week lang beeldhouwen brengt nieuwe ervaringen, ideeën en de mogelijkheid ze uit te voeren. Waarom naar Frankrijk als er een Hazenkoog is ?

Kosten: € 385 (min. 5 deelnemers), incl. bourgondische lunch, koffie/thee. Excl. materiaal.
Plaats & Tijd: Hazenkoog 24B, Alkmaar 9:30 – 16:30 uu

Download flyer workshops

Onderhanden:

20180722 134240 nieuws samenwerkingBhWVanaf februari 2018 is Atelier16 een vruchtbare samenwerking aangegaan met De Beeldhouwwinkel! Het is heel prettig kennis en contacten te delen, daarbij ga ik verkooppunt worden in Alkmaar, waarbij De Beeldhouwwinkel de materialen aanlevert. ​Dat betekent - nu bij Atelier​16 te koop: Diverse stenen - hardsteen, marmer (divers), serpentijn (divers), speksteen, albast (divers), travertin, kalksteen (divers) en gereedschap voor steenbewerking. Wat niet in voorraad is heb ik met 2 dagen in huis!

Ook is het mogelijk (stenen) sokkels te bestellen bij Atelier16 - diverse steensoorten en maten.