Nieuws

Agenda

Op veler verzoek gaat er een nieuwe ‘vaste’ cursus beeldhouwen komen in Atelier16 !

Wanneer: Zeven maandagavonden van 19:30 tot 22 uur: 10/24 september, 8/22 oktober, 12/26 november, 10 december
Waar: Hazenkoog 24B, 1822BS Alkmaar (op het groene industrieterrein Beverkoog)
Aantal deelnemers: Max. 9. Alle ervaringsniveaus zijn welkom.
Prijs: € 150,- inclusief btw/koffie/thee/koek, excl. materiaal
Opgave: liefst schriftelijk / per e mail – natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar op 06 50605027 (minder op maandag en woensdag)

26 okt, 9 nov, 14 dec: Open Workshop

De deuren gaan open.. voor wie advies nodig heeft, voor wie nog eens een terugkomdag wil om het letterhakken onder de knie te krijgen, voor wie gewoon een dagje door wil werken of de beginselen van portret boetseren wil leren, voor wie handig wil worden...

2 / 3 november: Masterclass portret boetseren

De workshop letterhakken 2/3 november komt te vervallen. Op 2 november geef ik een masterclass portret boetseren.
Portret is in alle tijden en culturen een geliefd onderwerp - het portret maakt vaak een geliefd persoon tegenwoordig en het is de samenvatting van de plastische vormenwereld in één beeld.
Kosten: € 115, inclusief Bourgondische lunch, koffie/thee en exclusief klei.

23 november: workshop Oloïde maken

De oloïde is een fascinerende geometrische vorm, bestaande uit twee in elkaar geschoven cirkels, haaks op elkaar. Er is een perfecte balans tussen ronde en rechte lijnen, waardoor de vorm kan rollen..

7 / 8 december : workshop Open Oloïde maken

De open Oloïde is een complexe variant en een vervolg op de Oloïde. Het vlak van de Oloïde wordt doorbroken waardoor er een unieke vorm ontstaat die een heel levendige uitstraling heeft.

Kosten: € 80/open workshop, € 95 themaworkshop, € 195/ 2-daagse workshops (min. 4 deelnemers) inclusief Bourgondische lunch, koffie/thee en exclusief materialen

Opgave liefst schriftelijk / per e mail – natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar op 06 50605027 (minder op maandag en woensdag)

Download flyer workshops

Onderhanden:

20180722 134240 nieuws samenwerkingBhWVanaf februari 2018 is Atelier16 een vruchtbare samenwerking aangegaan met De Beeldhouwwinkel! Het is heel prettig kennis en contacten te delen, daarbij ga ik verkooppunt worden in Alkmaar, waarbij De Beeldhouwwinkel de materialen aanlevert. ​Dat betekent - nu bij Atelier​16 te koop: Diverse stenen - hardsteen, marmer (divers), serpentijn (divers), speksteen, albast (divers), travertin, kalksteen (divers) en gereedschap voor steenbewerking. Wat niet in voorraad is heb ik met 2 dagen in huis!

Ook is het mogelijk (stenen) sokkels te bestellen bij Atelier16 - diverse steensoorten en maten.