Nieuws

Nieuws

      Om ieders veiligheid met betrekking tot het Corona virus te garanderen zijn alle cursussen en workshops
      van Atelier16 tot en met 17 juli geannuleerd.  

Agenda

20 t/m 24 juli, 3 t/m 7 augustus en 17 t/m 21 augustus
Zomerweek Beeldhouwen (1, 2 en 3) 

Alle zomerweken zitten volgeboekt, aanmelden voor de wachtlijst is nog wel mogelijk

In vijf dagen leer je - al doende - de basis van het beeldhouwen in steen: ontwerp, uitvoering en afwerking. In vijf dagen kun je in een zachtere steensoort het plezier van vormgeven ontdekken of - bij meer ervaring - in een groot formaat en juist een wat hardere steen kiezen. Andere technieken uitproberen.
Je krijgt veel individuele vrijheid. Je kiest zelf met welke steensoort je wilt werken en wat je maakt. Gedurende de cursus werk je zelfstandig, in je eigen tempo. Daarbij krijg je de nodige begeleiding en instructie.
Een week lang beeldhouwen brengt nieuwe ervaringen, ideeën en de mogelijkheid ze uit te voeren. Waarom naar Frankrijk als er een Hazenkoog is ?
Kosten: € 385 (in verband met de Corona maatregelen max. 5 deelnemers), incl. bourgondische lunch, koffie/thee. Excl. materiaal. Plaats & Tijd: Hazenkoog 24B, Alkmaar 10 – 16:30 uur

Download flyer workshops

Onderhanden:

20180722 134240 nieuws samenwerkingBhWSinds 2018 is Atelier16 een CV, ofwel een vruchtbare samenwerking aangegaan met De Beeldhouwwinkel! Dat betekent - behalve meer kennis in huis - nu bij Atelier16 TE KOOP: Diverse STENEN - hardsteen, marmer (divers), serpentijn (divers), speksteen, albast (divers), travertin, kalksteen (divers) en GEREEDSCHAP voor steenbewerking. Wat niet in voorraad is heb ik met 2 dagen in huis! Ook is het mogelijk (stenen) SOKKELS te bestellen.