Referenties workshops

Elle Groot:

In de zomer van 2014 volgde ik een zomerweek bij Atelier 16. Ik vond het heerlijk dat ik dichtbij huis deze 5-daagse workshop kon volgen. Ik heb Frederique leren kennen als een gedreven vakvrouw met veel passie voor het ambacht beeldhouwen. Het is fijn dat er wordt gewerkt met een kleine groep. Verder is de werkplaats zeer goed geoutilleerd. Ik kom zeker nog een keer terug!

Erik van Houten

Graag wilde ik je nog zeggen dat ik in de zomerweek erg heb genoten. En niet alleen van de heerlijke verzorging rondom het hakken, want dat was uitmuntend.

Je begeleiding van mijn twee werkstukken vond ik erg prettig. Terwijl je me vrij liet in mijn ideeën over mijn werk kon je goede aanwijzingen geven over de lijnen en vlakken waardoor het werkstuk spannender werd. Ook de haktechniek die je me leerde hield me nog een poosje zoet.
Ik vind de sfeer, ondanks dat er weinig mannen waren erg prettig en werkzaam. Als ik al iets van kritiek kan bedenken dan is het het aantal uren dat ik kon werken.

Cindy M.

Recensie workshop portret naar model

Ik heb intens genoten, bevlogen begon ik aan het avontuur: een aardse beleving. Er was een goed model, materialen en gereedschappen in een fijne ruimte. Jouw kennis, inzicht, rust zorgde voor mijn focus.. wortels om te groeien en vleugels om te vliegen.

Frederique boort mijn creatieve bron aan die ervoor kan zorgen dat ik mezelf kan overstijgen – het is voedsel voor mijn ziel. Ze is een vakvrouw, bewaakster van rust, geeft inzicht, structuur, overzicht en heeft humor. Er is ruimte voor ontwikkeling van eigen talent, laten stromen van passie, ervaring en beleving en zèlf doen!

Bedankt voor je kennis en overdracht.

Maart 2015

Workshop modelboetseren april - Irene Mol:

Recentelijk heb ik de workshop model boetseren gedaan bij Frederique. Best spannend aangezien ik sinds de lagere school zo ongeveer geen klei meer in mijn handen heb gehad. Ik vond het een heel erg leuke ervaring. Prettige sfeer, erg lekkere lunches en vooral goede en deskundige aanwijzingen van Frederique. Voor herhaling vatbaar!

Workshop letterhakken juni 2017 - Karin Butot

Altijd al willen doen en afgelopen vrijdag en zaterdag gerealiseerd: letterhakken in steen! Mooie opbouw, hartstikke prettige sfeer en top begeleiding Frederique! En wat kan je 't zelf wáánzinnig mooi die letters in en op de steen. En als je óók nog 'ns van Bourgondische lunches houdt dan moet je zéker 'ns meedoen met 'n workshop bij Atelier 16! Mij zie je vast terug!

Open workshop mei 2017 - Herma Den Breejen

Mijn passie is letterhakken in steen. Om mijn vaardigheden op een hoger peil te krijgen een Open-Workshop-Dag geboekt bij Atelier16. Na 1 dag een "rugzak" vol nieuwe technieken op gedaan. Intens genoten van de rust in het atelier, de kleine groep, een lekkere lunch en vooral de beeldhouw kennis/kunde van Frederique. Het gezegde; Wat je van ver haalt is bijzonder..gaat in dit geval echt op. Graag kom ik nog een keer.