Cursussen en workshops

Mijn enthousiasme voor het beeldhouwen en de belangstelling voor de beeldhouwkunst deel ik graag met mensen; mijn atelier is geschikt voor groepen tot 8 personen, licht en goed bereikbaar. Er is voldoende basisgereedschap aanwezig.

Op dinsdagvond, woensdag ochtend en -middag geef ik cursussen beeldhouwen in steen/hout, ook voor het werken in was of klei is ruimte. Een cursus bevat 15 lessen van 3 uur en de kosten daarvan zijn € 280 (incl. koffie/thee/koek, excl. materialen).

Regelmatig geef ik (1 en) 2-daagse workshops!

Activiteiten binnen deze workshops zijn: modelboetseren, portret boetseren (beiden naar levend model), reliëf en/of letterhakken in steen, vormgeven in hout. Daarnaast geef ik 2-daagse workshops met een thema; hierbij staat de beleving centraal. Bijvoorbeeld rouwverwerking bij verlies, de eigen vormtaal vinden.. In alle workshops geniet u Bourgondische lunches!

Voor zakelijke workshops zet ik mijn jarenlange ervaring in dienst van de doelstelling(en) van mijn opdrachtgever

Er kunnen vele aanleidingen zijn voor een workshop; creativiteit leent zich om plezier te maken, om ’handig’ te worden, om te verwerken, om samen te werken, kortom is een instrument tot levenskunst op alle gebieden. Aanmelding graag per email of inschrijfformulier.