Nieuws

Onderhanden:

Vanaf februari 2018 is Atelier16 een vruchtbare samenwerking aangegaan met De Beeldhouwwinkel! Het is heel prettig kennis en contacten te delen, daarbij ga ik verkooppunt worden in Alkmaar, waarbij De Beeldhouwwinkel de materialen aanlevert. ​Dat betekent - nu bij Atelier​16 te koop: Diverse stenen - hardsteen, marmer (divers), serpentijn (divers), speksteen, albast (divers), travertin, kalksteen (divers) en gereedschap voor steenbewerking. Wat niet in voorraad is heb ik met 2 dagen in huis!

Ook is het mogelijk (stenen) sokkels te bestellen bij Atelier16 - diverse steensoorten en maten.

afdak web

Agenda

9 mrt / 4 mei: Open Workshop

De deuren gaan open.. voor wie advies nodig heeft, voor wie nog eens een terugkomdag wil om het letterhakken onder de knie te krijgen, voor wie gewoon een dagje door wil werken of de beginselen van portret boetseren wil leren, voor wie handig wil worden...

23/24 maart : workshop met thema ‘Verlies’

Verlies is iets dat iedereen kent; het is onvermijdelijk, maar hoe integreer je verlies in je leven? In deze workshop wil ik via een opdracht in steen gaan oefenen om verlieservaring te verwerken. Hier gaat het minder om het eindproduct; de beleving staat centraal. Deze workshop geef ik samen met Petra Brasz. (psychologe/beeldhouwer)

7 april : workshop Oloïde maken

De oloïde is een fascinerende geometrische vorm, bestaande uit twee in elkaar geschoven cirkels, haaks op elkaar. Er is een perfecte balans tussen ronde en rechte lijnen, waardoor de vorm kan rollen..

20/21 april : workshop Vormgeven

Vormgeven is op avontuur gaan! Hoe ontwikkel je gevoel voor beeldtaal - via oefening en korte opdrachten ontwikkel je een eigen vormtaal.

Meer informatie